Team

Deze post is ook beschikbaar in: Duits

 

 

Wim_Fisscher_100819_064 bewerkt      IMG_0617 - kopie      IMG_0580    IMG_9088  IMG_0960      IMG_1432     IMG_0707      IMG_1523 bewerkt

Sinds 1990 is Wim Fisscher eigenaar van Adam & Eva. Inmiddels is hij de langstzittende exploitant van het naaktstrand van Zandvoort. “Wat mij zo aanspreekt in dit werk is het directe contact met mensen van divers pluimage, de prachtige omgeving en de afwisselende werkzaamheden. De plek straalt rust uit, zelfs op drukke zomerse dagen.”

 Daarnaast bestaat het team uit een doorgaans vaste groep medewerkers. “we maken ieder jaar weer tijd vrij in het strandseizoen. De sfeer is erg goed, de gasten gezellig en we houden van het strandleven. Daarom komen we ook elk jaar weer terug. Als het strandpaviljoen is afgebroken gedurende de wintermaanden gaat ieder zijn eigen weg, maar zodra het tentje weer staat begint het bij ons te kriebelen om weer te mogen werken”.

En laten we ons dynamisch duo Gheena en Nala niet vergeten, hond en kat. Gheena speelt the beauty en vraagt om knuffels, terwijl Nala graag wilt spelen en achter de muizen aan gaat. Tja, zo doet iedereen waar hij goed in is… 

 

IMG_1006

Wij zijn altijd op zoek naar vriendelijke hardwerkende mensen die ons team komen versterken. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, neem dan gerust contact met ons op.